Мечо Пух Кръв и мед 2

Премиерна дата

31 май 2024

Формат

2D

Времетраене

01:40 ч.

z

Звук

Английски        

Субтитри

Български      

Цена на билета

10 лв.

„МЕЧО ПУХ: КРЪВ И МЕД 2“ – ЛЮБИМИТЕ ДЕТСКИ ГЕРОИ В ХОРЪР САТИРА

Какво ще се случи, ако вземем едни от най-популярните герои от литературата за деца и ги превърнем в нещо ужасяващо?

„Мечо Пух: Кръв и мед 2“ вади резачката и ни опръсква с кръв, за да отговори на този въпрос, докато гледаме ухилената физиономия на една версия на Мечо Пух, която никой не е подозирал, че някога ще съществува.

Не, това не са онези любими герои на А. А. Милн, разпознаваеми от илюстрациите на Е. Х. Шепърд – Пух, Прасчо, Йори, Бухала, Тигъра, Зайо, Кeнга и Ру. Това са техните ужасяващи версии, които предизвикват най-страховитите кошмари.

Първият филм може да се определи като феноменален успех за своите създатели.

С немислимо ниския си бюджет по стандартите на Холивуд от 100 хиляди долара, през 2023 г. той се превърна в сензация и достигна бокс офис от над 5 милиона.

Естествено, при такъв интерес и финансов успех, създателите му се завръщат с още по-ужасяваща история за онези, които са израснали с приключенията на Кристофър Робин. И с десетократно по-висок бюджет.

Докато първият филм ни показа Пух и Прасчо, които избиват всеки, изпречил се на пътя им, във втората част към отряда на смъртта се присъединяват Тигъра и Бухала.

Режисьорът Рис Уотърфийлд ни потапя в една тъмна и зловеща атмосфера, където думите на Пух: „Когато някой казва, че няма никой, значи има някой…“ започват да придобиват страховито значение. Боравейки смело с емблематичните герои от невинните ни спомени, създателите на тази творба ни пренасят в напоен с кръв свят, където лакомията на Мечо Пух вече не е за мед, а за нашите души. Едно е сигурно – „Мечо Пух: Кръв и мед 2“ ще бъде също още по-кървав и бомбастичен, колкото и предшественика си.

Кажете сбогом на детското безгрижие и посрещнете ужаса.

Запалете свещ, отидете да ви леят куршум и опитайте да се скриете добре, защото той идва и този път води със себе си своите приятели.

  • Оригинално заглавие: Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
  • Жанр: Ужаси, Трилър
  • Актьори: Скот Чембър, Раян Олива, Люис Сантър
  • Режисьор: Рис Фрейк-Уотърфилд

Кино Форум
Тел: 072 393 555
Адрес: бул. България 5, гр. Ботевград