Опасни шматки

Премиерна дата

19 април 2024

Формат

2D

Времетраене

01:32 ч.

z

Звук

Български

Цена на билета

10 лв.

„ОПАСНИ ШМАТКИ“ е филм, който е създаден да ви забавлява, да ви накара да се смеете и забравите за ежедневието си.

Главните герои (в ролите Ники Станоев и Стоян Цветков) са двама хаховци, най-добри приятели. И двамата са готини неудачници. Мързеливци, нехранимайковци, схемаджии. Затънали в безвремие и безпаричие.

В началото на филма единият губи работата си след нелепа случка. Вече и двамата са безработни. Двамата решават, че не искат да живеят повече в нищета. Искат да са богати. Надъхват се сами, че са умни и изобретателни. Каквито не са.

Решават да оберат мола. Още повече – решават да оберат всички магазини в мола. И то в разгара на най-оборотната седмица – Великденските намеления!

Нашите герои живеят в Люлин. От малки си мечтаят да са гангстери, но освен, че изглеждат нелепо, никога не са открадвали и дъвка от магазина.

Филмът ще ви поднесе всякакви абсурдни, нелепи и много забавни ситуации, които ще ви накарат да харесате нашите Опасни шматки.

  • Оригинално заглавие: Опасни шматки
  • Жанр: Екшън, Комедия
  • Актьори: Маргарита Хлебарова, Дарин Ангелов, Ивайло Захариев, Ивайло Драгиев, Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Елени Декидис, Стоян Цветков, Ники Станоев, Венци Куцаров, Николай Дограмаджиев, Калина Иванова
  • Режисьор: Николай Павлов

Кино Форум
Тел: 072 393 555
Адрес: бул. България 5, гр. Ботевград