ОЧАКВАЙТЕ

Горските мечоци

Луис и Лука: Мисия до луната

Анимация, Комедия, Семеен | 01:20 ч.

Премиера: 1 март 2024г.

„Луис и Лука: Мисия до луната“ е подходящ за цялото семейство, изпълнен с хумор, приключения и забавления. Дублиран на български език с гласовете на Торино и Пашата, Искрен Пецов, Играта, Емилия Петкова, Ивайло Петков, Радинела Тотева и Мартин Пашов

Горските мечоци

Дюн: Част втора

Екшън, Приключенски, Драма | 02:46 ч.

Премиера: 1 март 2024г.

Сагата продължава с дългоочакваната нова глава продължение на първия филм на режисьора Дени Вилньов, който през 2021 г. спечели 6 награди “Оскар”.
“Дюн: Част втора” ще ни покаже митичното пътуване на Пол Атреидски, който ще се обедини с Чани и фремените, за да отмъсти на хората унищожили семейството му. Изправен пред избора между любовта и съдбата на вселената, Пол ще трябва да предотврати едно ужасно бъдеще, което само той може да предвиди.

Горските мечоци

Обетованата земя

Биографичен, Драма, Исторически | 02:07 ч.

Премиера: 1 март 2024г.

През 1755 г. обеднелият капитан Лудвиг Кейлен тръгва да покорява суровата необитаема датска пустош с на пръв поглед невъзможна цел – да построи колония в името на краля.
В замяна на това той се надява да получи отчаяно желаното кралско признание и благородническа титла.
Но владетелят на областта, безмилостният Фредерик де Шинкел, високомерно смята, че тази земя му принадлежи. Когато де Шинкел научава, че прислужницата му Ан Барбара и нейният съпруг са избягали, за да намерят убежище при Кейлен, привилегированият и злобен владетел се заклева да отмъсти, правейки всичко по силите си, за да прогони капитана.

Горските мечоци

Тримата мускетари: Милейди

Екшън, Приключенски, Исторически | 01:55 ч.

Премиера: 8 март 2024г.

“Тримата мускетари: Милейди” продължава историята от „Тримата мускетари: Д’Артанян“.
След като Констанс е отвлечена, Д’Артанян е принуден да обедини сили с Милейди де Уинтър, за да спаси любимата си. През това време избухва война и Атос, Портос и Арамис са призовани на фронта. Впуснете в история за вечната дуалност между любовта и смъртта, в която разкрита тайна от миналото ще разбие стари съюзи.

Горските мечоци

Чонси

Ужаси, Трилър | 01:44 ч.

Премиера: 8 март 2024г.

Maлĸo мoмичe нaмиpa нoв пpиятeл в лицeтo нa плюшeнo мeчe. Cлeд ĸaтo cъздaвaт cтpaннa вpъзĸa, cтaвa яcнo, чe в игpaчĸaтa имa нeщo злoвeщo.
Bъв “Bъoбpaжaeм” Джecиĸa ce вpъщa cъc ceмeйcтвoтo cи в cтapия cи oт дeтcтвoтo. Tyĸ нaй-мaлĸaтa ѝ дoвeдeнa дъщepя Aлиc ycтaнoвявa нeoбиĸнoвeнa вpъзĸa c плюшeнo мeчe нa имe Чoнcи, нaмepeнo в мaзeтo. B нaчaлoтo вcичĸo изглeждa ĸaтo дeтcĸa игpa c въoбpaжaeм пpиятeл, нo пocтeпeннo ce пpeвpъщa в нeщo мpaчнo и oбeзпoĸoитeлнo.

Горските мечоци

Кунг-фу панда 4

Анимация, Семеен | 01:34 ч.

Премиера: 15 март 2024г.

След три смъртоносни приключения, в които По успява да победи свирепи злодеи от световна величина, Воинът дракон отново е призован от съдбата… най-накрая да си почине. По-конкретно, той е избран да стане Духовен водач на Долината на мира. Това създава няколко очевидни проблема. Първо, По знае толкова много за духовното лидерство, колкото и за палео диетата, и второ, той трябва бързо да намери и обучи нов Воин дракон, преди да може да се оттегли на новата си висока позиция.

Още по-лошо, носят се слухове, че наскоро в долината е била забелязана злата и изключително могъща магьосница Хамелеона – малък гущер, която обаче притежава силата да се превръща във всяко живо същество. Хамелеона е насочила своите малки алчни очи към Жезъла на мъдростта, чрез който би могла да призове отново всички велики злодеи, изпратени от По в царството на духовете.