Непорочна

Премиерна дата

22 март 2024

Формат

2D

Времетраене

01:29 ч.

z

Звук

Английски

Субтитри

Български      

Цена на билета

10 лв.

Не всяка намеса е божествена.

Предстои ни да преосмислим всичко, в което вярваме, защото от 22 март се отправяме на зловещо пътуване до дълбините на вярата, мистериите и човешката психика с Непорочна. Режисиран от Майкъл Мохан и с участието на неотразимата млада звезда Сидни Суини, този психологически хорър разклаща религиозните ни схващания и ни напомня за мрака, който се крие дълбоко в тях.

Непорочна ни среща със Сесилия (Суини) – жена, водена от непоколебимата си вяра, на която е предложена обещаваща роля в прочут италиански манастир. Топлото посрещане в идиличната провинция обаче е разбито, когато става ясно, че новият ѝ дом далеч не е светилище на мир и преданост, а под спокойната фасада всъщност се крие лабиринт от тъмни тайни и сенки, които заплашват да погълнат героинята в кошмар, какъвто е трудно човек да си представи. Бродейки из коридорите на манастира, Сесилия е принудена да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и да постави под въпрос самата основа на своите убеждения, когато открива, че е… заченала непорочно. Но дали това е дар, или проклятие…

Режисьор на Непорочна е Майкъл Мохан (The Voyeurs), сценарият е на Андрю Лобъл, а продуценти са Дейвид Бернард, Сидни Суини, Джонатан Давино, Теди Шуорцман, Майкъл Хаймлер. В ролите са Сидни Суини, Алваро Морте, Симона Табаско, Бенедета Поркароли, Дора Романо, Джорджо Колангели и др.

Минаваме през ада с Непорочна от 22 март само в кината.

  • Оригинално заглавие: Immaculate
  • Жанр: Ужаси
  • Актьори: Симона Табаско, Сидни Суини, Алваро Морте, Бенедета Поркароли, Дора Романо, Джорджо Колангели
  • Режисьор: Майкъл Мохан

Кино Форум
Тел: 072 393 555
Адрес: бул. България 5, гр. Ботевград