Грейси и Педро: Пухкаво приключение

Премиерна дата

19 юли 2024

Формат

2D

Времетраене

01:27 ч.

z

Звук

Български

Цена на билета

8 лв.

Без възрастови ограничения

Грейси и Педро са домашни любимци, нямащи нищо общо помежду си. Грейси е снобско чистокръвно куче, гледащо на себе си като на „перлата в короната“, докато Педро е прибран от приют нагъл котарак, предпочитащ да хапва от боклука.

След като семейството решава да се премести, Грейси и Педро си устройват люта разправия на летището и повреждат въртящата се лента  за багаж, вследствие на което се озовават изгубени и изоставени без нашийниците си в един плашещ и непознат свят. Между тях и повторното им обединение със семейството лежи опасно пътуване, изпълнено с опасни приключения и колоритни герои. В крайна сметка Грейси и Педро са принудени да приемат това, което ги обединява – че няма да се откажат от семейството си. Междувременно децата Софи и Гевин също не се отказват от тях и пускат в интернет песен за изгубените си домашни любимци, която неочаквано се превръща в хит.

Тази шеметна семейна история ни напомня, че приятелството е не само най-голямата награда в живота, но и най-страхотното приключение!

  • Оригинално заглавие: Grace and Pedro: Not so awesome adventure
  • Жанр: Анимация, Комедия
  • Формат: 2D
  • Звук: Български

Кино Форум
Тел: 072 393 555
Адрес: бул. България 5, гр. Ботевград