Покажи ми Луната

Премиерна дата

12 юли 2024

Формат

2D

Времетраене

02:12 ч.

z

Звук

Английски

Субтитри

Български      

Цена на билета

10 лв.

Очаква се

категория

Готови ли сте за тъмната страна на историята?

Обратното броене до едно неземно изживяване започва, защото от 12 юли поемаме на нестандартно приключение до звездите с остроумната и стилна комедия Покажи ми Луната. Продукцията ще ни отведе на вълнуващо пътешествие на фона на историческото кацане на НАСА на Луната с мисията на „Аполо 11“. С участието на колоритното дуо Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм филмът обещава да ни завладее със смесицата си от драматични обрати с високи залози, разтърсващ хумор и неустоим чар.

В Покажи ми Луната се запознаваме с маркетинговия гений Кели Джоунс (Йохансон), чиято задача е не просто да поправи накърнения публичен имидж на НАСА, но и да „продаде“ Луната, и непоколебимия командир Коул Дейвис (Тейтъм), който не е съвсем съгласен с нейните нетрадиционни методи. Искрите между двамата пламват истински, когато Кели се захваща за работа и създава пълен хаос в и без това сложната задача, с която Коул е натоварен. Когато обаче Белият дом преценява, че не могат да си позволят да изгубят срещу руснаците и мисията е прекалено важна, че да рискуват провала ѝ, Джоунс получава специално нареждане да организира заснемането на фалшиво кацане на Луната като резервен вариант. Тогава обратното броене наистина започва…

Ексклузивният първи трейлър ни предлага поглед към наелектризиращия свят на филма, изпълнен с енергия, амбиция и любов с космически размери. С впечатляващи визуални ефекти, очарователни персонажи и безспорната химия между главните герои грабващата история обещава да ни отнесе в една нова галактика.

Режисьор на филма е Грег Берланти (С любов, Саймън, Такъв е животът), а сценарист – Роуз Гилрой по идея на Бил Кирщайн и Кийнан Флин. Продуценти са Скарлет Йохансон, Джонатан Лиа, Кийнън Флин и Сара Шехтер. Актьорският състав включва Скарлет Йохансон, Чанинг Тейтъмм, Уди Харелсън, Джим Раш, Ник Диленбург, Анна Гарсия, Ноа Робинс, Колин Уудъл, Кристън Цубер, Доналд Елис Уоткинс и Рей Романо.

Попадаме в сърцето на един от най-емблематичните моменти в човешката история с Покажи ми Луната от 12 юли само в кината.

  • Оригинално заглавие: Fly Me to the Moon
  • Жанр: Комедия, Романтичен
  • Режисьор: Грег Берланти
  • Актьори: Колин Удъл, Ноа Робинс, Джим Раш, Уди Харелсън, Чанинг Тейтъм, Скарлет Йохансон, Рей Романо, Ник Диленбург, Анна Гарсия, Кристън Цубер, Доналд Елис Уоткинс

Кино Форум
Тел: 072 393 555
Адрес: бул. България 5, гр. Ботевград