Книгата на Лила

Премиерна дата

5 април 2024

Формат

2D

Времетраене

01:16 ч.

z

Звук

Български

Цена на билета

8 лв.

„Книгата на Лила“ е анимационен филм, който стопля сърцето и проследява приключението на младото момиче Лила – герой от детска книжка.
Пъстрият и красив приказен живот на Лила внезапно се преобръща, когато тя изпада от страниците на своя хартиен свят и се озовава в капан на място, където не принадлежи. Объркана от изчезването на книгата си, Лила се впуска в необикновено пътешествие, срещайки причудливи същества и изправяйки се пред предизвикателства по пътя си.
Тя открива, че единственият човек, който може да я спаси, е Рамон, собственикът на книгата, който не я е чел от много години. Рамон вече не е малкото момче, което беше, той е пораснал и не само е спрял да чете, но и е спрял да вярва във фантазиите. Лила и новата ѝ приятелка Мануела ще трябва да го убедят да ги придружи до Пустинята на Забравата, за да върнат загубената книга.
В това приключение през магически светове децата ще изследват и открият истинската стойност на приятелството и силата на фантазията. Със своята зашеметяваща анимация и жизнено нарисувани герои, „Книгата на Лила“ пленява публика от всички възрасти.

  • Оригинално заглавие: El libro de Lila
  • Жанр: Анимация, Приключенски
  • Формат: 2D
  • Звук: Български

Кино Форум
Тел: 072 393 555
Адрес: бул. България 5, гр. Ботевград